Chat with us, powered by LiveChat

Dr.PAWPAW je multitasking beauty brand kojeg vole vizažisti i influenceri, koji nudi ekskluzivnu kolekciju višenamjenskih balzama, proizvoda za njegu kose i tijela, stvorene od Pawpaw (indijanska banana).

Dr.PAWPAW proizvodi sadrže veliku količinu sastojaka koji su dokazano učinkoviti u njezi kože. Umjesto da vam nabrajamo sve te sastojke, odabrali smo dva koja su po nama najveće zvijezde. Toliko ih volimo da ih koristimo u svim našim proizvodima, bez iznimaka.

Carica Papaya – “Indijska banana” (PAWPAW)

Ovo hranjivo voće puno je antioksidanata, minerala te sadrži vitamine C i B. Dokazano pomaže u tretiranju oštećene kože, ima antiupalno djelovanje te hidratizira kožu.

Aloe Barbadensis (ALOE VERA) 

Ovo je pustinjska biljka s izvrsnim svojstvima hidratizacije. Sadrži preko 200 kemijskih spojeva koji pospješuju “sjaj” kože te pomažu koži (i kosi) izgledati znatno mlađe.

– Pomaže u održanju hidratizacije usnica, kože i kose.

– Potiče prirodnu regeneraciju kože

– Smanjuje stvaranje pora na koži

– Dokazano učinkovita u čišćenju i toniranju kože

Najpopularniji Dr.PAWPAW balzami za usne:

Original - 25ml

Naš najpopularniji i najprodavaniji balzam za usne. Bez boje i bez mirisa. Može se koristiti za usne, nokte ili za kosu. Višestruko nagrađivan i savršen suputnik u svakoj ženskoj torbici.

Shea Butter - 25ml

100% prirodni, višenamjenski balzam koji pruža hidratantne i hranjive učinke. Neophodan sveobuhvatni balzam može se koristiti kao zaštitnik kože, hidratantna krema, krema za pelensko područje ili finišer za usne i obraze.

Outrageous Orange - 25ml

Outrageous Orange nijansa spaja našu najintenzivniju boju u ponudi s hidratizirajućim učinkom Originala. Jedan je od naših najpopularnijih toniranih balzama. Idalan za korištenje na usnama ili na obrazima.

Ultimate Red - 25ml

Balzam koji se može koristiti za završnu obradu usana i kože. Bez mirisa i okusa u zavodljivoj crvenoj boji. Hidratizira i njeguje kožu usana i lica. Naš najpopularniji tonirani balzam.

Peach Pink - 25ml

Balzam koji se može koristiti za završnu obradu usana i kože. Bez mirisa i okusa u blagoj pink boji. Hidratizira i njeguje kožu usana i lica. Idealan za svakodnevno korištenje i savršen “natural” look.

2 u 1 Scrub and Nourish – Piling i Balzam

Predstavljamo Dr.PAWPAW Scrub & Nourish, jedan od naših najpopularnijih proizvoda.

Uzimajući inspiraciju iz tehnologije koja se koristi u korejskoj ljepoti, Dr.PAWPAW je stvorio svoje vlastito duo pakiranje s pilingom za usne u gornjem dijelu i nagrađivanim originalnim balzamom u dnu posude.

Ovo mini pakiranje idealno je za za super meke usne u pokretu!

Naši Trio Hero sastojci:
PAWPAW za hranjenje, maslinovo ulje za hidrataciju i Aloe Vera za ublažavanje.

  • 100% prirodni sastojci
  • veganski, bez okrutnosti i bez glutena
  • miris manga i kokosa

Najpopularniji Dr.PAWPAW proizvodi za njegu kose

Everybody Hair & Bodywash 250ml

Trebate uštedjeti vrijeme, ali još uvijek trebate mekanu kosu i kožu? Predstavljamo Dr.PAWPAW Everybody Hair and Body Wash gel za tuširanje i šampon za kosu u jednom.

It Does it All Haircare 150ml

Jedinstveni 7 u 1 proizvod: štiti od topline, smanjuje lomljenje vrhova, olakšava raščešljavanje, leave-in tretman za kosu, zaglađuje, pomaže pri stylingu i dodaje sjaj.

Everybody Hair & Body Conditioner 250ml

Dr.PAWPAW Everybody Hair and Body Conditioner-regenerator za kosu I tijelo izrađen je od tri ključna sastojka, pawpaw (također poznat kao papaja), maslinovog ulja i kokosovog ulja.

Košarica Proizvod je pobrisan Vrati...
  • Nema proizvoda u košarici