Poklanjamo vam BESPLATNU DOSTAVU za sve narudžbe, neovisno o iznosu ako za isporuku odaberete BOX NOW dostavu na paketomate! Promo razdoblje traje do 31.07.

Što je Rosalique?

Svaka će se žena u jednom trenutku života susresti s problemom osjetljive kože i crvenila.

Rosalique krema za osobe sklone osjetljivoj koži i koži sklonoj crvenilu.

 

Može se koristiti kao podloga ili kao korektor, a istovremeno pridonosi ravnoteži, odnosno glatkoći kože. Rosalique krema sadrži klinički dokazane sastojke koji aktivno djeluju na kožu kako bi učinkovito smanjili intenzitet crvenila.

Također, ovisno o osobnim preferencijama, može se koristiti i kao baza za vašu dnevnu šminku. Rosalique krema sadrži SP faktora 50 koji štiti kožu od daljnjeg pogoršanja uzrokovanim UVA i UVB zrakama.

Rosalique je visokoučinkovita 2 u 1 krema s trostrukim djelovanjem: trenutno prikriva, djeluje ublažavajuće te pruža dugotrojnu zaštitu.

Što Rosalique kremu čini inovativnom?

Zeleno obojane mikrokuglice sadrže pigmente boje kože koji se, kada se nanesu na kožu, razbiju kako bi mogle imati trenutni efekt prekrivanja. Koža u trenu postaje ujednačena, manje nadražena i svi znakovi crvenila su smanjeni. Osim toga, zelena boja koja formira vanjski sloj kuglica dodatno neutralizira crvenilo kože, budući da je zelena boja idealni neutralizator crvene boje.

Besprijekoran ten u sekundi!

Efekt trenutnog prekrivanja

Jedinstveni pigmenti s mikrokapsularnim materijalom u Rosalique kremi trenutno prikrivaju crvenilo i nepravilnosti na koži.

Efekt ublažavajućeg djelovanja

Studije na Rosalique kremi utvrdile su da se nadražena koža prilikom tretiranja Rosalique kremom umiruje te se crvenilo ublažuje.

Efekt dugoročne zaštite

UV filteri nude zaštitu od UVA i UVB zraka koje potiču dodatno crvenilo kože. SP faktor 50 pruža zaštitu od daljnjeg oštećenja kože.

Što Rosalique kremu čini posebnom?

Aktivni dnevni tretman aplicira se direkno na kožu
Aktivni sastojci u Rosalique kremi sadrže klinički dokazanu sposobnost uspješnog tretiranja osjetljive crvene kože. Dugoročno terapeutsko djelovanje korištenjem Rosalique na dnevnoj bazi upućuju na to da je crvenilo u periodu od 4 do 8 tjedana značajno smanjeno.

Primarni sastojak:
Bisabolol (klinički dokazano antiupalno djelovanje)

Sekundarni sastojci:
Zeolite, urea, shea maslac, panthenol (pro vitamin B5)

Zaštita faktora 50 protiv štetnih UVA i UVB zraka

Rosalique krema – 30ml

Čarobna 3 u 1 formula protiv crvenila

Razvijena posebno za osjetljivu kožu i kožu sklonu crvenilu. Pruža trenutačno, nježno i dugoročno poboljšanje. Kombinacija mikrokapsulirane tehnologije prikrivanja crvenila i klinički dokazanim sastojcima za reduciranje crvenila a-Bisabolol, zeolit, provitamin B5 i shea maslac plus zaštitni faktor 50 za izvrsne rezultate.

Rezultati

Ciljana formula za osobe koje imaju kožu sklonu rozaceji, crvenilu, keratosis pilarisu (pureća koža), starenju i problem neravnomjernog tona kože koji će:

  • Odmah sakriti crvenilo
  • Nježno smanjiti simptome
  • Zaštititi kožu od UVA + UVB zraka

Rosalique 3 in 1 formula protiv crvenila je ne-komedogena i može se koristiti kao podloga ili korektor.

Kako je nastala Rosalique krema?

 

Filozofija dr. Schiele

Rosalique je inspirirana formulskom filozofijom Dr. M. Schielea, njemačkog biomedicinskog istraživačkog zanstvenika koji je proveo 5 desetljeća istraživajući područje biotehnologije s naglaskom na plodnost, imunologiju i dermatologiju.

 

REZULTAT ŠVICARSKIH I FRANCUSKIH DERMO KOZMETIČKIH ZNANSTVENIKA

U suradnji sa švicarskim i francuskim dermokozmetičkim znanstvenicima, Rosalique je krajnji vrhunac tehnologije i istraživananja.

[]