Huangjisoo vjeruje u moć prirode

Huangjisoo je prirodni brend koji kombinira inovativnu tehnologiju s dokazanim prirodnim sastojcima. Svaka formulacija je razvijena od strane dr. Huang – osiguravajući potrošačima čistu, prirodnu i učinkovitu njegu kože.

Huangjisoo se obvezuje jamčiti čistoću svakog proizvoda. Ona koristi prirodne i organske biljne ekstrakte najviše kvalitete koje je potvrdio EWG.

Bez sastojaka koji iritiraju kožu.

Prolazeći kroz klinička ispitivanja sa svjetski poznatim laboratorijem J. HAMILTON, huangjisoo je potvrđen kao siguran te naši proizvodi ne uzrokuju iritaciju ili alergiju. Poljski Laboratorij J.S HAMILTON je pouzdana ustanova koja provjerava proizvode kroz snažan proces provjere.  

Jedinstvena prirodna njega kože

Kako bi osigurao učinke prirodne njege kože, huangjisoo slijedi stroge smjernice kako bi stvorio učinkovitu njegu kože koristeći izvrsnu tehnologiju kao što je fermentiranje sastojaka pri niskim temperaturama, kako bi se pomoglo poboljšanju kože.

Kako bi zaštitili podrijetlo svojih proizvoda, Zemlju, huangjisoo pokušava zaštititi prirodu slijedeći politike u vezi s ekološki prihvatljivim aktivnostima. Isključivanjem životinjskih sastojaka i korištenjem 100% cvjetnih, biljnih sastojaka, huangjisoo stvara Veganske proizvode koji su učinkoviti. Huangjisoo također naporno radi kako bi pridonio društvu da stvori ljepše okruženje za mjesto koje zovemo domom, Zemlju.

Huangjisoo se zalaže za istraživanje i inovacije koristeći najbolje svjetske organske i prirodne sastojke kako bi klijentima pružio više povjerenja.
Huangjisoo posjeduje i upravlja vlastitim proizvodnim pogonima kako bismo mogli kontrolirati cijeli proces od početka do kraja.
99,5% prirodnih organskih sastojaka.

Huangjisoo linija maski za lice

Maska za posvjetljivanje

Maska za bore od crvenog voća sadrži 99,5% biljnog materijala poput ekstrakta jabuke i ne iritira kožu. Jabuke bogate vitaminom C izvučene iz čistih područja Švicarske uljepšavaju neujednačen ton kože i čine kožu svjetlijom i transparentnijom.

Maska za hidrataciju

Britanska ruža maska ​​za hidrataciju sastoji se od 98% biljnog materijala kao što je ružina voda i ne iritira kožu. Dnevna maska ​​za sve tipove kože daje ružičastu vitalnost suhoj koži. Maska ​​s hladnim gelom sadrži ružičastu vodu iz britanskih ruža koja obnavlja kožu.

Umirujuća maska

Visoko funkcionalna, prirodna umirujuća maska ​​koja sadrži ulje čajevca kako bi smirila i umirila osjetljivu kožu. Prirodni sastojci kao što su sladić, krastavac i lavanda smanjuju upalu i učvršćuju osjetljivu kožu.

Hranjiva maska

Hranjiva maska ​​za tretman s shea maslacem iz Gane, Afrike, hrani i hidratizira kožu hidratantnim i osvjetljavajućim kremastim formulama. Svaka maska ​​sadrži ekstrakt gljiva, koji zadržava od 120% više vlage od hijaluronske kiseline.

[]